www.sprclub.be

Wielertoeristenclub Sint-Jobse Pedaalridders v.z.w.
Inloggen

Inloggen

 SPR Midzomer-MTB 2018

Noteer alvast vrijdagavond 14 juni 2019 in uw fietsagenda! Dan organiseren de Sint-Jobse Pedaalridders de tweede editie van de "Midzomer Avond-MTB"!

Vanaf 16u30 kan er ingeschreven worden in de kantine van KFC-Sint-Job voor een afwisselende MTB-tocht door de bossen en velden van Schilde, Brecht en Westmalle. Inschrijvingen worden afgesloten om 20u.

Er zijn 3 afstanden: 15km (kids tour), 25km en 45km, waarvan 90% onverhard parcours.

  • Bij het vertrek is er een GPS track ter beschikking.
  • Op de 25km en 45km wordt er een bevoorrading voorzien.
  • Bij de aankomst is er bike wash voorzien, alsook douches.

In de kantine zal uiteraard weer de dorst kunnen gelest worden. Daarnaast zullen ook lekkere snacks verkrijgbaar zijn zoals hamburgers. Voor de snoepers worden er ook ijsjes voorzien!

Deelnameprijzen:

- Met VWB vergunning: 4 Euro, kids gratis
- Zonder VWB vergunning: 6 Euro, kids 2 Euro.

- All-in formule: Voor 6 Euro extra bij de inschrijving krijgt u één drankconsumptie en één hamburger na de aankomst.

 

 

Elk jaar organiseren de Sint-Jobse Pedaalridders hun najaars-veldtoertocht. Een prachtige en afwisselende veldtoertocht door de bossen en velden van Brecht, Schilde en Westmalle. 90% onverhard!

Vertrek aan de kantine van KFC Sint-Job tussen 8u30 en 13u30.

Afstanden: 15km (kids), 25km en 45km

Prijs met vergunning 4 Euro (kids 0 Euro)
Prijs zonder vergunning 6 Euro (kids 2 Euro)

Gratis GPS track bij start, bevoorrading onderweg, bike wash en douches bij aankomst.

Bij goed weer staat onze huisfotograaf ook paraat om ergens onderweg een mooie actiefoto te nemen van de deelnemers. Deze worden dan beschikbaar via onze Flickr album.

 

 
 

Elk jaar organiseren de Sint-Jobse Pedaalridders hun Abdijentocht (VTT) en Ridderrit (Sterrit).

Voor de inschrijvingen en vertrek kunt u terecht van 8u tot 10u in de kantine van KFC St-Job, Sportveldlaan in Sint-Job in't Goor.

Met de Abdijentocht komen de off-road fietsers aan hun trekken op een zeer afwisselend afgepijld parcours waarvan ongeveer 85% van de wegen onverhard is.  De tocht voert u doorheen de bossen en velden van 's Gravenwezel, Brecht en Westmalle met een afwisseling van mooie bereidbare veldwegen en technische stukken in het bos. Voor deze Abdijentocht zijn er 3 afstanden mogelijk: 15km, 25km of 45km.  Bij de langere afstand is een bevoorrading voorzien. Op de gevaarlijkste punten helpen onze seingevers u veilig de weg over.

Voor de fietsers die liever op de verharde weg rijden hebben we onze Ridderrit. Dit is een prachtige fietstocht van 75km over grotendeels rustige, landelijke wegen langs Wuustwezel, Achtmaal (NL), Schijf (NL), Wernhout (NL), Loenhout en Sint-Lenaerts.

Bij de start zijn de GPS tracks beschikbaar voor de deelnemers die dit graag op hun GPS-toestel hebben.

Bij de aankomst is er een bike-wash en douches voorzien en kunt u nog napraten en genieten van een Westmalle trappist en trappistenkaas!

Hopelijk mogen we ook dit jaar weer vele enthousiaste sportievelingen verwennen met deze mooie tochten!

 

Klik hier om de foto's van de laatste editie te bekijken.

Op 28 juni organiseren de Sint-Jobse Pedaalridders hun jaarlijkse Ridderrit en Abdijentocht.

Ridderrit
U kan kiezen voor de rit over de weg van 75 km, afgepijld langs rustige landelijke wegen over Wuustwezel, Achtmaal (NL), Schijf (NL), Wernhout (NL), Loenhout en Sint-Lenaerts.

Prijs: € 1,5 voor vergunninghouders (VWB, WBV en VBR) en € 3,5 voor andere.

Abdijentocht
Voor de liefhebbers hebben we ook een veldtoertocht, afgepijld doorheen de bossen en velden in en rond Brecht. 85% van't parcours is onverhard en afwisselend, met een aantal leuke technische "single tracks". Iets voorbij de helft kan je op krachten komen bij onze bevoorrading. 

Er zijn drie mogelijke afstanden: 15*, 25 of 45 KM.

Prijs: € 3 voor vergunninghouders (VWB, WBV en VBR) en € 5 voor andere.
*Voor de jeugd (-17 jaar / 15km) gratis voor vergunninghouders en € 2 voor andere.

Voor vertrek en inschrijvingen: Kantine KFC Sint-Job, Sportveldlaan, Sint-Job in't Goor. Tussen 8u en 10u. Hier zijn voor na de rit ook bike wash en douches voorzien.

Bij 't vertrek zijn gratis GPS tracks beschikbaar van alle routes.

 

 

 

 

Ook de Sint-Jobse Pedaalridders doen mee met de "week van de sportclub"!

Maak van de gelegenheid gebruik om op zondag 14 en/of 21 september mee te rijden met de groep langs ons vast parcours naar Rijsbergen . Tijdens of na de rit  kunt u voor vragen altijd terecht bij de aanwezige bestuursleden. Zij zullen u maar al te graag uitleg en toelichting geven over onze club!

Tot dan?  

 

U bevindt zich hier: Home Algemeen