www.sprclub.be

Wielertoeristenclub Sint-Jobse Pedaalridders v.z.w.
Inloggen

Inloggen

Welkom bij de Sint-Jobse Pedaalridders

Wielertoerisme is in de eerste plaats een hobby. Je kunt ze, zoals alle hobby's, op verschillende niveaus beoefenen. In een club zijn de leden natuurlijk niet allemaal van hetzelfde niveau. Toch moet men trachten om, ondanks die verschillen, een zekere "team spirit" te ontwikkelen. Zeker in een sportclub is dit belangrijk.

In de beginjaren was er meer competitiedrang en prestatiegerichtheid, maar met de loop der jaren werden ook andere dingen steeds belangrijker: kameraadschap, sportiviteit, veiligheid en discipline, fietsplezier, enz. kwamen steeds meer aan bod. Er is ook jarenlang aan deze punten gewerkt al naar gelang de verlangens en noden van de leden. Het feit dat we steeds "veel volk" hebben op onze ritten, bewijst dat we in dit verband een goede consensus hebben gevonden.

Meer dan dertig jaar bestaat onze club nu. In deze periode deed men heel wat ervaring op. Die ervaring kunnen we gebruiken om de volgende jaren fietsminnend St-Job (en omgeving) de gelegenheid te geven een mooie hobby te blijven beoefenen.

Op onze website kunt u alvast een Foto-album krijgen van onze club en haar Ontstaan en historiek!  Indien u interesse heeft om onze club te vervoegen, kunt u steeds contact opnemen via ons Contact. Zoals vermeld in onze Aansluitingsvoorwaarden mag u een 3-tal proefritten meerijden met de groep. Onder Programma vindt u alvast de nodige informatie van onze volgende ritten!

U bevindt zich hier: Home Algemeen Welkom bij de Sint-Jobse Pedaalridders